12 de març 2010

5 comentaris:

neus ha dit...

exacte!

i avui m'han dit que tanta gent es va quedar tirada a les carreteres, no pas per negligència o falta de previsió no, sinó perquè els jèfes (generalment) són uns dèsputes!

que bé que els hi anirà tot això per vendre'ns la M@to! quina ràbia!!! aquest matí ja hi havia un tòtil (altrament conegut com a polític) a la ràdio fotent-ne una propaganda impressionant. Que la facin passar per casa seva, aviam què en pensa.

clar que jo, digue'm innocent, em pensava que havia nevat per culpa del tripartit...

i saps què? doncs que faria una llei exigint una nevada com aquesta cada any. què carai! així segur que no ens agafaria mai més amb els pixats al ventre.

Bon dia!!

Marc ha dit...

BON DIA DES DE EL MARESME!!! PER FI COMENCEM A FUNCIONAR UNA MICA !!! SI TOTS AQUESTS QUE DISCUTEIXEN INUTILMENT AL PARLAMENT AGAFESSWIN UNA PALA I UNA EXCAVADORA,... POTSER ARA TOTHOM TINDRIA LLUM !!!
I EL QUE M'EMPRENYA MÉS ÉS QUE TOT AQUEST CACAU HA DEIXAT EN UN SEGON PLA LA MONUMENTAL BUFETADA A LA GALÀXIA BLANCA !!!!
APA,.. BON DIA I, SOBRETOT,.. SALUT A TOTS !!!

Giant Power ha dit...

_Carai Elur tu també reparteixes per tothom XD...em pensava que la nevada t'agradava.
Jo posats a fer lleis si pot ser, res de nevades... m'interessa més allargar l'estiu de gener a octubre, ho sento sóc tropical.

_Ep Marc! per demà hi ha un dibuix homenatge al Florenteam... per molta nevada que hi hagi, una cosa així no és pot oblidar fàcilment ;-)

Una abraçada!

neus ha dit...

Jo vull neu cada hivern i més d'una vegada, si-us-plau! estic per emigrar cap al nord... però si els estius duren més de mig any! que ara començarà a fer calor i fins a final de novembre... aisss... ;)

A.L.Zarapico ha dit...

Us dirìa tantes coses...uffff,peró la prepotencia de aquet govern en té colapsat.Desgraciats!!si aixo hagués passat a Barcelona altre gall cantarìa, però com es Girona...