11 de jul. 2010

4 comentaris:

neus ha dit...

ains... avui has sigut com una galletada d'aigua freda, mira què et dic... això sí, amb un somriure.

Giant Power ha dit...

Però...la situació és aquesta no? el panorama és el que és. I t'ho dic abans del partit, perquè després ja en parlarem...això sí sempre amb un somriure i si pot ser rialla, millor

neus ha dit...

la situació és aquesta, sí. Just quan vam deixar la mani i anàvem pels túnels del metro cap a Sants ens vam trobar unes nenes españolas que ens van insultar, als catalans i a Catalunya, de cap a cap i cantaven precisament això, enmig d'altres insults... hi havia uns nens que portaven una estelada encara penjada, que van ser els que van rebre més insults, nosaltres que no portàvem cap simbologia a la vista i molta gent que venia de la mani... quatre nenes insolents i maleducades ens van indignar molt, però no vam caure en el parany. Tan sols, quan xisclaven, ratllant l'histerisme, que eren 'españolas!!!!' els hi vaig dir que no calia que ho jurés, que se li notava prou.

Amb més de 3 hores de mani no vaig sentir cap càntic que insultés ningú. (els que es van fer contra Montilla ens van agafar lluny)
Si tant ens odien què hi fan vivint a Catalunya? Si tan poc els hi agraden els catalans què hi fan aquí?

Què volen aquesta gent?

Fa riure la ridiculesa de la situació, però no és un riure alegre aquest.

Perdona per la seriositat i l'extensió del comentari ;)

Giant Power ha dit...

Quina moguda!
Ara tindran benzina per força temps. Respecte al que volen em temo que ho tinc clar, el que fa falta saber és que volem nosaltres.

Perdonada la seriositat i res a perdonar per l'extensió del comentari :·)

Ànims que per sort no hi ha mundial fins d'aquí quatre anys.