13 de gen. 2009

Aquesta setmana...MTE

Actes organitzats pel Museu de la Técnica de l'Empordà, dijous conferència: Seguretat a internet a càrrec de Gonzalo Alvarez Marañon del Instituto de Física Aplicada (CSIC) al Teatre Jardí de Figueres i dissabte inauguració de l'exposició, Tajadura; l'esforç per recuperar la història.
Aquí hi ha el cartell que hem dissenyat a l'estudi Sid per la exposició dels mestres d'aixa.

4 comentaris:

eduard ha dit...

Salut!
Està xulo el cartell. Pot ser el fons del mateix to fa la imatge molt homogènia. M'agrada la pastilla negre que hi col·loqueu a sota dels logos. Tanca la imatge.

Si t'agrada la il·lustració i el disseny retro mira aquesta web, http://www.candykiller.com/ és d'en brian taylor (segur que el coneixes), és un crac!!!
Apala doncs a seguir creant!!!

Giant Power ha dit...

hola!
Havia vist alguna feina de Brian taylor, però no la web ni el blog...senzillament impressionant

eduard ha dit...

La veritat és que si...l'estil retro amb un punt macabra està molt ben trobat...I ara està molt de moda lo retro i revifar velles glòries
Per cert has vist la peli de Spirit? Jo no però un amic meu em va dir que esteticament molt bona, ja sabem que en Miller és en Miller, però que no s'ajusta gaire al còmic de l'Eisner. Ho dic perqué ho he associat (ja saps una de les meves associacions). Mira't la feina d'en Darwyn Cooke, segur que t'agradarà. Si no m'equivoco ara ho dibuixa ell. Ja em diràs que et sembla. http://www.entrecomics.com/?p=864

Giant Power ha dit...

Si he vist Spirit, i segurament el teu amic te raó, és tan bona estèticament, com dolenta de contingut...ho sento, em quedo amb Sin city...i òbviament amb Eisner, del que ara començo a tenir dubtes sobre si no va morir al veure una pre-estrena de Spirit.

Gràcies, miraré en Darwyn Cooke...