3 de nov. 2010

3 comentaris:

neus ha dit...

jajajajajjaja quin riure!

ara no sé si és trist que em faci riure el patetisme, i no parlo de la teva vinyeta sinó de la paia (i tot el que comporta ella) que hi ha dibuixada.

Ahir, després de llegir a un polític espanyol (ZP) reclamant la condemna del terrorisme (ETA) per poder estar en les institucions democràtiques, em preguntava si no hauríem de ser més exigents i reclamar la condemna de la dictadura franquista també perquè hi siguin.
Aquest país veí sempre veu la palla a l'ull aliè però ignora la manada d'elefants que té al propi. Espero que tant de pes els acabi esclafant.

Resistirem i tant que sí!

Jordi ha dit...

hahaha molt bo!! La Sánchez Qué-macho, si pogués, castellanitzaria tota Europa. Són uns oportunistes de mer...a! A mi em fan bullir la sang cada vegada que sento el que fan. Si no estan d'acords, que marxin i ens deixin en pau.

Giant Power ha dit...

_Elur d'entrada riure no hauria de ser trist, sigui pel que sigui, si no ens agafem la nostra situació amb una mica de conya acabarem tots amb una llaga a l'estómac.

_Jordi, em temo que el concepte és el contrari que tu esposes: Com que no hi estan d'acord ens volen fotre a fora a cop de sentència.